Logo Walk in the parQ

Ziekenhuizen en zorginstellingen

Walk in the parq voor zorginstelling en ziekenhuis

Welkom bij Walk in the parQ! Wij geloven dat beweging essentieel is voor een gezond en gelukkig leven. Daarom willen wij ouderen en revaliderende patiënten in zorginstellingen en ziekenhuizen ondersteunen bij het verbeteren van hun gezondheid en welzijn door middel van beweging.

Onze interactieve beweegroute, genaamd Walk in the parQ, is speciaal ontworpen om ouderen meer te laten bewegen, valpreventie te stimuleren en een glimlach op hun gezicht te toveren. Door het gebruik van binnen- en buitenpalen,  pionnen met QR-codes en interactieve oefeningen worden de ouderen uitgedaagd om op een leuke en laagdrempelige manier in beweging te komen.

Walk in the parQ wordt niet alleen ingezet binnen zorginstellingen, maar ook binnen ziekenhuizen op de geriatrische revalidatie. Het ondersteunt patiënten met een nieuwe knie of heup bij hun herstel en biedt extra ondersteuning voor zowel de ouderen als het personeel van de afdeling.

Ons motto is dan ook: “Ouderdom komt met bewegen!” Wij geloven dat Walk in the parQ kan bijdragen aan een gezonde en actieve levensstijl voor ouderen en revaliderende patiënten. Bent u geïnteresseerd in het gebruik van Walk in the parQ in uw zorginstelling of ziekenhuis? Neem dan contact met ons op en ontdek de vele voordelen van deze interactieve beweegroute.

Verschillende zorginstellingen hebben reeds een route aangeschaft. Door de (anonieme) data goed op te slaan kunnen we nu al met recht zeggen dat de routes effectief worden gebruikt. Dit geldt zowel in de zorginstellingen voor ouderen als in ziekenhuizen waar actief gebruikt wordt gemaakt van de mogelijkheden met de binnen en buitenroutes.

Wat zijn de kosten voor een Walk in the parQ route binnen de zorginstellingen of ziekenhuis afdeling?

Het is een prijs op aanvraag, de reden hiervoor is dat grootte van de instelling en/of  het aantal gebruikers sterk kan wisselen. Ook de mogelijkheden van de locatie verschillen vaak. We willen dan ook een passende offerte voor de situatie op te stellen.

In onze offerte en de genoemde prijs zitten altijd de volgende onderdelen:

Materiaal, inrichting en installatie

  • Inrichting route o.b.v. locatie en mogelijkheden
  • Levering materiaal (buitenpalen, binnenpalen, stickers)
  • Plaatsen route op locatie, indien gewenst
  • Inrichting video’s en content voor de route i.o.m de specialisten op de locatie

Gebruik route

  • 1 jaar gebruik van de video’s en content
  • 1 jaar onderhoud van de Android en IOS app
  • Gratis gebruik van de app door de gebruikers
Het gebruik van de video’s en content kan uitgebreid worden bij aanschaf of op een later moment. Je betaalt dan alleen het gebruik en niet meer de aanschaf van de materialen, inrichting en installatie. Deze zijn immers al gedaan. 
Pieter van Foreest locatie de Kreek

ouderdom komt met bewegen

Scan de QR-code op de paal bij een route bij u in de buurt.

Heb plezier en beweeg!

Achtergrond Walk in the parQ

walk in the parq

Contact

Meer van ons

walk in the parq

privacy policy

Contact

050 30 50 267

info@walkintheparq.nl

contactformulier

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top